Det kan bli väldigt livligt med tre nio-veckorsvalpar. Och tidskrävande…. men underbart, kul och mysigt!

Rumsrenhetsträningen går sakta framåt. Vi går ut så fort som möjligt efter att de vaknat, ätit eller lekt. Det är så klart svårt att hinna med i svängarna ibland eftersom de leker mest hela tiden. Trots det så blir pölarna färre och färre. Men, så har jag tidningar vid dörrarna också och de använder oftast dem.

Blog ImageMedea har en väldans fart i inkallningen.

Inkallning tränar vi hela tiden. De vänder snabbt när man kallar på dem. Känns extra viktigt när de är flera att man kan bryta om de hamnar på fel ställe :o)
Nu lystrar valparna fint på sina egna namn. De har också börjat få kläm på sitt.

Blog ImageMelissa har hittat ett revben, som var spännnande.

Blog ImageMedea och Loke busar i backen.

Blog ImageLoke har munnen full med ”busigt” gräs.

Blog ImageSova hos mormor är också en favorit. Här är det Melissa som njuter av mormors värme.

Igår fick vi äntligen kört iväg till sopstationen med alla sopsäckar vi samlat på oss innehållande tidningspapper från valprummet. Gud så skönt!

Jag har fått in min lilla utställningsbur bak i bilen. Väldigt smidigt eftersom jag inte har skaffat några grindar till bilen. Det var en riktig mardröm att våga stänga luckan med alla valpar som försöker att komma ut igen.
Nu är vi ute och åker varje dag och valparna tar det hela med ro.

Rapporter från de som flyttat:
Valter trivs bra hemma hos Jeanette. Han sätter skräck i colliepojken Foppa som inte är riktigt lika förtjust i honom. Men det är ju tur att han är en snäll pojke som inte blir sur på uppvaktningen. På måndag ska Valter och Jeanette börja på valpkurs. Lycka till!

Shaggy har installerat sej fint hos Kenneth och Annette. Matte rapporterar att han är ett riktigt matvrak :o) Han tugggar dessutom gärna på det mesta han kommer åt. Han är en aktiv och kelsjuk liten krabat.

Minos har ju fått en alldeles egen rapportering här i bloggen, så hur han har det vet ni redan ;o)

Jag längtar så efter de små killarna och ser fram emot att träffa dem igen lite längre fram!

Vi håller på att planera in den första utställningen- spännande!