Hemma i Oxelösund är allt bara bra. Melwin tycker väl inte att livet i koppel är sådär jättekul, men tån läker fint. Så nu är det inte jättemånga dagar kvar innan det är full fart igen. Vi provade nu på kvällspromenaden att släppa Melwin, men det blev lite kanonkule-effekt över det hela. Så det får nog bli koppel några dagar till.smiley

Blog Image

Minos och husse pussas!

Lilla Minos däremot är det full fart på hela tiden förutom när han sover förstås. Han har fullt upp med att charma alla grannar så ibland tar kissrundorna lite längre tid. Igår var Melwin, Minos och jag och hälsade på min mamma och sheltisarna. Minos är mycket förtjust i Ludwig. Ottilda försökte få Minos att kampa med henne, men han förstod inte riktigt vad hon menade. Konstigt vilket lugn det han vara i en liten flock, trots att det kom en ny individ och hälsade på. Det var precis lika lugnt som vanligt. Skönt!

Blog Image

Bus-Minos

Annars är Minos en mycket framåt kille som vet vad han vill. Han är mycket föremålsintresserad vilket bådar gott inför kommande aktiviteter smiley . Det ska bli så spännande att se vad det blir av denna lilla filur. Fortsättning följer……

Blog Image

Pappa Melwin ser till att sonen ser prydlig ut. Här en örontvätt….

Slutligen vill vi önska alla valparna lycka till i deras nya hem och jag hoppas att vi ses i framtiden.

Kramar från pappa Melwin, Minos och ”farmor” Caroline